Kategorier
Bilder Video

Flytt rett inn og nyt livet på Almemoen

Mange drømmer om å eie ny enebolig, men har ikke veldig lyst på byggeprosessen. Her tilbyr vi deg en gylden sjanse til å kunne flytte rett inn og nyte livet på Almemoen. Boligen ble bygd i 2012.

Vi har en unik usjenert uteplass på baksiden av huset, uten gjenboere i solnedgangen. Se video nedenfor!

Visning: kontakt megler Lars B. Karlsen, mobil: 478 96 777.

Enebolig fra 2012 med dobbelgarasje, vannbåren varme, to bad og 4 soverom. Unik usjenert uteplass på endetomt !

  • Frydenhaugen 10, 3516 Hønefoss
  • Prisantydning: 3.950.000,-

For flere bilder se video nedenfor, last ned salgsoppgaven eller gå videre inn på Finn.no

Se fullstendig annonse på Finn.no (klikk på logoen nedenfor):

logofinn

 

Innhold:

1.etg.: Hall/entre, vaskerom/teknisk rom, bad med dusj og vegghengt toalett, åpen kjøkkenløsning med vinkelstue. Det er utgang til hage fra både vaskerom og stue, samt overbygget inngangsparti med doble dører.2.etg.: Trappegang, bad med badekar, dusj,dusjvegger som kan slås sammen, vegghengt toalett og dør til hovedsoverom og til gang, bod og fire soverom, hvorav det ene kan fungere som loftsstue. Det har fine doble glassdører med montert rullgardin slik at rommet kan benyttes til begge formål.

Ovennevnte rom inngår i Primærrom med unntak av bod.

Dobbel garasje med lagring på loft.
Lekestue.

Standard:

Gulv: Fliser i hall, vaskerom/teknisk bod og begge bad/WC. Eikeparkett på øvrige rom.Vegger: Malte flater i hall, kjøkken, stue,gang og alle soverom.

Himling: Malte flater i alle rom.

Standard: Balansert ventilasjon fra Flexit, med varmegjenvinning. Waterguard med kontrollpanel og 2 trådløse sensorer, som vil gi signal ved evt. lekkasje, og vil automatisk stoppe vanntilførselen i boligen. Boligen har installert alarmanlegg tilknyttet Verisure. Alarmanlegget inneholder brann- og tyverialarm med kameradetektor, tilkoblet til waterguard. Flexit sentralstøvsuger. Lekker dobbel inngangsdør. På kjøkken følger det med integrert stekeovn, induksjon platetopp og oppvaskmaskin. Kjøleskap følger ikke med. Bad/WC i første etasje har vegghengt toalett og dusjvegger. Bad/WC i andre etasje har dusjvegger som kan slås sammen, badekar, vegghengt toalett og adkomst direkte til hovedsoverom, i tillegg til gang. To soverom har doble garderobeskap, ett har skyvedørsgarderobe. I første etasje er det innvendige persienner i stue. I andre etasje er det innvendige persienner på alle rom, samt rullgardin på soverom/loftsstue. Boligen er tilkoblet Altibox, dvs. bredbånd fra Hadeland og Ringerike Bredbånd. Boligen har to TV uttak.
Paviljong ved inngangen følger med.

Fyring/Oppvarming:

Vannbåren varme i alle rom i 1.etasje samt på bad i 2. etasje. Varmen leveres av Hønefoss Fjernvarme AS. Se vedlagte avtale om rettigheter og plikter. Forøvrig elektrisk oppvarming med panelovner.

Beliggenhet:

Eiendommen ligger på Almemoen i Hønefoss nord. Nytt og populært boområde. Denne eiendommen ligger i blindvei i utkanten av feltet med friområde mot nord. Mye sol. Gangavstand til barnehage og skoler og gangvei til Hønefoss sentrum. Rundt feltet er det opparbeidet fellesområde med fotballbane, lekeplass og stier. Det går kollektivtransport med rutebuss fra Almemoen til sentrum. Avstand til Gardermoen er ca. 65 km.

Adkomst:

Fra Hønefoss sentrum følger man Hønengaten nordover. Følg E16 Ådalsveien videre fra «gummikrysset» til man har Almemoen opp til høyre. Eiendommen vil være godt merket på visningsdagen.

Parkering:

Dobbel garasje samt god plass i egen innkjørsel.

Overtakelse:

Oppgi ønsket overtagelsestidspunkt i budskjema.

Byggemåte:

Boligen er et Block Watne hus fra 2012, type Sørli, bygget i 1 1/2 etasje. Loftet er løftet litt og med en knevegg på noen ekstra cm blir plassen i 2. etasje utnyttet optimalt. Boligen har en romslig planløsning med bl.a 4 soverom, 2 bad/WC og vaskerom/teknisk rom. Boligen er generelt bra vedlikeholdt med lite slitasje. På eiendommen er det bygget en dobbel garasje med lagringsplass på loft. Boligen har bindingsverksvegger som utvendig er kledd med liggende panel. Antar at boligen er bygget med støpt plate på mark. saltak med ark, tekket med takstein.

Energimerking:

Energimerke C og oppvarmingskarakter LYSEGRØNN

Kjøpsbetingelser:

Avtale om kjøp skjer i henhold til de avtalebetingelser som fremgår av komplett salgsprospekt.

Beskaffenhet:

Tomten er en endetomt beliggende inntil friarealer mot nord. Dette gir en helt unik usjenert uteplass på baksiden av huset, ingen gjenboere i solnedgangen. Tomten er pent opparbeidet med plener, gruset gårdsplass og beplantet med hekk mot naboer.
Ifølge eier skal nabo fjerne 10 trær, merket med hvitt, på fellesområde. Dette er godkjent av Velforeningen.

Regulering:

Boligformål

Prisdetaljer:

Prisantydning: 4 100 000,-
Verditakst: 4 100 000,-
Låneverdi: 3 700 000,-

Omkostninger:

Eier: Følgende omkostninger påløper for kjøper:- Dokumentavgift 2,5 % av kjøpesum- Tinglysingsgebyr skjøte kr 525,– Tinglysingsgebyr pr. pant kr 525,– Grunnboksutskrift kr 230,-Dette utgjør totalt kr. xx,- ved oppnådd prisantydning og tingslysning av et pantedokument.

Fakta:

Primærrom: 146m2

Arealbeskrivelse

1.etg. 78 kvm.

2.etg. 70 kvm.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: