Pedalkraft

Wahoo Kickr CORE

IBdata – Inge Balswick er #hjelperytter for Frelsesarmeen Pedalkraft. Her kommer litt kortfattet informasjon om hva som kreves for å være med på Zwift.

Smartrulle: Dette er en rulle som både sender og mottar data. Dette gjør at rulla vil bli tyngre å trå i motbakkene, ved fartsøkninger eller når du ligger i front. Det motsatte skjer selvsagt også, det vil bli lettere å trå når du ligger på hjul eller i nedoverbakker. Stedet Harstad har kjøpt 2 stk. Wahoo Kickr CORE IBdata – Inge Balswick: https://ibdata.no/produkt/wahoo-kickr-core

Zwift: Man trenger en enhet for å kjøre Zwift på. Appen kan lastes ned til alle slags telefoner, nettbrett, PC og Mac eller direkte på Apple-TV eller Chromecast.

Hvis man ikke har noen egnede enheter å kjøre Zwift på og må gjøre et innkjøp, så er kanskje en Apple-TV og en billig dataskjerm, den rimeligste og teknisk ekleste måten å kjøre Zwift på.

#hjelperytter IBdata – Inge Balswick

Zwift Companion: Dette er en APP du bør laste ned til telefonen. Denne appen brukes for å bli med i Meetups, chatte med andre brukere, gi «Ride On» (tilsvarende Strava kudos) eller rett og slett som et dashboard.

Discord: Denne appen benyttes for kommunikasjon mellom rytterne f.eks. på en fellestur. I ritt der man kjører som et lag, kan «sportsdirektøren» sitte hjemme i egen sofa og sende ut ruterne sine i brudd. Intercom altså. Frelsesarmeen Pedalkraft har en egen Discord-server: https://discord.gg/Rmek9yW2Sp