Kategorier
Informasjon Teknisk Web

Oppsigelse leveranse av internett

Til mine naboer
Kanadaveien
3520 Jevnaker
Ny enebolig Almemoen, Frydenhaugen 10

 

Familien Balswick har kjøpt seg nytt hus på Almemoen i Hønefoss og skal flytte fra Kanadaveien i sommer. Hvis dere vil se hvor vi skal flytte, finner dere informasjon på http://balswick.no/

Jeg sier derfor med dette opp min leveranse av internett til mine naboer i Kanadaveien, med virkning fra 30. Juni då.

Dere må da i perioden søke andre/egne leverandører av internett til deres boliger.

Jeg foreslår at dere tar kontakt med egnede leverandører og søker private leveranser derfra. Jeg har benyttet Ventelo i alle år og vil kanskje anbefale disse, da de har et konkurransedyktig prisnivå. Ventelo har telefonnummer 03222. Dere må altså uansett søke å få levert en tjeneste ferdig levert, i god tid før 30. Juni.

Dere bør da bestille en løsning som inkluderer en trådløs router.

Om ønskelig kan jeg bistå dere med å montere det modem og/eller den trådløse routeren dere mottar, for en timepris på kr. 450,- Dersom man ikke støter på noen problemer ved monteringen/konfigureringen, så tar en slik jobb ikke lengre tid enn at den lar seg gjøre innenfor en tid på èn arbeidstime.

Jeg beklager de ulemper dette måtte medføre og ikke minst den månedlige prisøkningen dere vil oppleve. Jeg tror prisnivået ligger i området 320,- per måned, pluss et tillegg på 79,-? for de av dere som ikke har fasttelefon.

 

Med vennlig hilsen
Sign.
IBdata – Inge Balswick

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: