Kategorier
Apps Informasjon Web

Conta Faktura

100% GRATIS

Hvorfor betale for å sende regninger?

Conta Faktura er gratis, og har ingen skjulte avgifter. Vi lagrer fakturaene dine gratis i 10 år. Du får rask og god brukerstøtte på e-post. Valgfrie ekstratjenester som koster penger er tydelig merket. De som bruker tjenesten sender oss entusiastiske tilbakemeldinger. Du kan til og med laste opp fakturaene du har laget i andre programmer, slik at du har alt på ett sted.

Flere gode grunner til å bruke Conta Faktura

4 svar til “Conta Faktura”

Siden andre anbefaler deg fakturaprogram så vil jeg nytte anledningen til å anbefale for det som jeg har brukt i over ett år. Cretica Faktura (http://www.cretica.no), fantastisk bra og fullt av funksjonalitet.

Om en begynner å studere funksjonalitet på de forskjellige fakturaprogrammene opp mot hverandre blir jeg ikke overrasket om det er dette programmet som kommer best ut. Anbefales sterkt!

Conta er vel ikke 100% gratis lenger, og har vel egentlig ikke vært det heller. Når de reklamerer med 100% gratis tenker jeg at alt må være gratis. Det er det ikke. Skal en ha pluss pakken er faktisk Conta noe av det dyreste på markedet.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: