Kategorier
Sykkel Zwift

Zwift 100 kph-badge

Slik gjorde jeg det.

Jeg har forsøkt å få denne badgen 3-4 ganger tidligere og mislyktes. Jeg har testet med temposykkel, aerosykkel og et par forskjellige steder i Watopia. Jeg har kun greid å oppnå en fart på 94 km/t. Felles for de mislykkede, kanskje også halvhjertede forsøkene, er at jeg har manglet «Aero Helmet»-powerup-en. Du trenger en slik for å overvinne luftmotstanden. Sørg for å skaffe deg en «Aero helmet» før du tar turen opp Epic KOM og videre opp Bonus Climben – Radio Tower. Turen opp tar ca. 1 time.

På toppen tar du en pause, rister løs, spiser en strimle Kvikk Lunch, og forbereder deg mentalt på å legge inn et sted mellom 800 – 1000 watt i en relativt kort spurt. På toppen bytter du også til en Aero-sykkel og noen Aero-hjul. I mitt tilfellen en Canyon Aeroad 2021 med ZIPP 808 hjul. Jeg satte også Trainer Difficulty til 100 %.

Canyon Abroad 2021 med ZIPP 808 aero-hjul

Jeg har delt nedstigningen inn i 5 deler. Det er slik at det bratteste partiet kommer rett nedenfor 90-graders svingen til venstre, og det er her vi skal innkassere vår badge.

  1. (Gul) Akselerasjon til 60+ km/t
  2. (Grønn) Supertuck
  3. Utløs «Aero Helmet» powerup
  4. (Rød) Slipp fri alle kreftene dine i en kort spurt, 800 – 1000 watt
  5. Innkasser Zwift 100 kph-badge
Achievement unlocked

RIDE ON 👍

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: