Webmail

Det er mulig å lese ny epost via internett når du for eksempel er bortreist, altså fra en hvilken som helst PC som er tilkoblet internett.
Gå da til:
http://webmail.ibdata.no/

Logg på med din epost-adresse og passord:

Når du er innlogget finnes det tre forskjellige e-post programmer tilgjengelig
Jeg har testet alle og føler meg mest komfortabel med å benytte RoundCube:

Ved å velge [Enable AutoLoad] på for eksempel RoundCube, så kommer du direkte til innboksen din (etter en liten forsinkelse) ved neste gangs innlogging på: http://webmail.ibdata.no/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *